Assalamualaikum dan salam perkongsian..Oleh kerana masalah teknikal yang berlaku pada tastynlovely.blogspot maka saya telah membuat satu lg blog untuk meneruskan pencarian dan perkongsian resepi..Sekiranya ada tempahan boleh pm disini atau di hazzadelight.facebook.com
Popular Posts
-
bahan-bahan 7 oz mentega 5 oz gula castor 2 bj kuning telur 7 oz tepung gandum 4 oz tepung naik sendiri 3 oz tepung jagun...
-
pudding nata de coco puding marble puding jagung puding lapis orange jelly tempahan dessert untu...
-
APPLE OAT COOKIES 50 PCS = RM23.00 POTATO LOVE 50 PCS = RM20.00 NASTAR 50 PCS = RM21.00 JAPANESE COOKIES ...
-
tempahan hantaran dari cik salmi sebanyak 8 bekas termasuk sirih junjung.Dibawah ni adalah bekas-bekas yang telah siap dihias beserta harga...
-
bahan-bahan 250gm butter 50gm gula aising 2 bj kuning telur 400gm tepung gandum 50gm tepung jagung inti jem nenas esen ...
-
bahan-bahan 2 bj telur 1 cwn minyak masak 1 cwn gula pasir 1 cwn gula perang 1sd kecil chocolate paste 1 sd kecil butter va...
-
sekarang dah masuk bulan Rejab,jadi ramailah chef-chef biskut raya sibuk membuat sample tempahan biskut raya tahun ni 2013...macam Hazza ju...
-
bahan-bahan 125gm mentega 1/2 cwn gula perang 1 cwn tepung naik sendiri 1/2sd kecil baking powder 2 bj telur gred A 1/2 sd...
-
Tempahan dari puan raziah untuk majlis resepsi anak perempuannya sebanyak 1000 biji cupcake.TQVM..
Monday, 3 June 2013
promosi biskut raya 2013
sekarang dah masuk bulan Rejab,jadi ramailah chef-chef biskut raya sibuk membuat sample tempahan biskut raya tahun ni 2013...macam Hazza jugak biskut raya 2013 akan dikeluarkan pada hari Khamis ni,hehe biasalah selalu Hazza akan keluarkan sample lewat sikit daripada dealer lain..ejen2 yang ada semua dah faham pon..untuk tahun ni Hazza akan kekalkan biskut2 tahun 2012 dan ada beberapa penambahbaikkan biskut lama dan jugak ada biskut baru...nantikan post Hazza seterusnya untuk melihat biskut2 raya 2013 dan jugak nama2 ejen Hazza untuk memudahkan tempahan..
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment